Bij Bangma Sounds heb je alles onder één dak

Geluid

Een geluidssysteem is op diverse evenementen noodzakelijk. De spreker, artiest of band is hierdoor goed verstaanbaar. Niets is vervelender dan een slechte verstaanbaarheid, en daarom is een goed klinkend geluidssysteem van optimaal belang. 

Daarbij specialiseren wij ons in het beperken van geluidsoverlast, door bijvoorbeeld te zorgen voor de juiste plaatsing van de luidsprekers. 

Van het huren van een microfoon tot het huren van een complete set voor bijvoorbeeld een aantal maanden, het is allemaal mogelijk. 

Wij adviseren u graag. 

Licht

Licht is essentieel als het gaat om sfeer op een evenement. Van het uitlichten van een spreker tot en met een live optreden op een festival. Een goed doordacht en uitgetekend lichtplan is tegenwoordig onmisbaar. 

Bangma Sounds heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring mogen opdoen als het gaat om het aanleveren van licht. Denk hierbij aan zakelijke meetings tot het faciliteren van een compleet festival. Ideaal en goed om te weten is dat we beschikken over lampen die waterbestendig zijn, en daarmee erg geschikt voor een presentatie of evenement in de buitenlucht. 

Video

Beeld geeft een extra dementie aan een presentatie of productie, en kan daarmee echt een toevoeging zijn. De afgelopen jaren is de vraag naar video enorm gegroeid en zijn er bij Bangma Sounds diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan het opstellen van een projectiescherm tot een wand van LED schermen.

Verhuur

Het investeren in A-kwaliteit apparatuur staat  bij Bangma Sounds hoog in het vaandel. Voor het huren van een losse lamp of complete technische verzorging bij uw (theater)tour bent u bij Bangma Sounds aan het juiste adres.

(Bangma Sounds werkt samen met andere professionele bedrijven, mocht er materiaal nodig zijn die wij niet uit voorraad kunnen leveren.)

Interesse in de diensten van
Bangma Sounds?