Bij Bangma Sounds heb je alles on één dak

Geluid

Bij vrijwel alle festivals is een geluidssysteem noodzakelijk, hierdoor is de muzikant of artiest verstaanbaar. Bij Bangma Sounds bent u aan het juiste adres als het gaat om geluid. Niets is vervelender dan een slecht verstaanbare artiest en daarom is een goed klinkend geluidssysteem van optimaal belang. Wij specialiseren ons ook in het beperken van geluidsoverlast, bijvoorbeeld door te zorgen voor de juiste plaatsing van de luidsprekers. Van het huren van een microfoon tot en met het huren van een complete set voor bijvoorbeeld een aantal maanden, het is allemaal mogelijk. Door jarenlange ervaring adviseren wij u graag naar de juiste mogelijkheden.

Licht

Zonder licht is er geen sfeer en dat mag niet ontbreken bij een evenement. Van het confessioneel uitlichten van een spreker tot en met een live optreden op een festival. Een goed doordacht en uitgetekend lichtplan is tegenwoordig onmisbaar. Bangma Sounds heeft de ervaring en kennis om licht te leveren, van een meeting tot aan bijvoorbeeld een groot buitenlucht theaterstuk. Van een losse lamp tot en met het faciliteren van een  compleet festival. Wij beschikken over LED lampen die bestendig zijn tegen water, dit is ideaal voor het uitlichten van een openluchtspel of een voorgevel bij een opening.

Video

Door middel van beeld kan er nog meer sfeer gemaakt worden bij uw presentatie of productie. De afgelopen jaren is video enorm gegroeid en zijn er bij Bangma Sounds diverse mogelijkheden, van het opstellen van een projectiescherm tot en met een muur van LED-schermen.

Verhuur

Het investeren in A-kwaliteit apparatuur staat  bij Bangma Sounds hoog in het vaandel. Voor het huren van een losse lamp of complete technische verzorging bij uw (theater)tour bent u bij Bangma Sounds aan het juiste adres. Bangma Sounds werkt samen met andere professionele bedrijven, mocht er materiaal nodig zijn die wij niet uit voorraad kunnen leveren.

Interesse in de diensten van
Bangma Sounds?